Hvorfor får jeg ondt?

Jeg har sagt det mange gange: “Din krop er sindsygt klog!”

Jeg kender en meget klog mand, der siger, at vores krop lever efter devisen: “Hvis du ikke vil lytte, så må du mærke”

Det betyder, at når vi gang på gang ikke lytter til, hvad vores krop prøver at fortælle os, så råber den bare lidt højere. Lidt højere. Og lidt højere. Og hvis vi stadig ikke lytter, så kollapser vi, bliver syge, falder om, får sygdomme osv.

“Betyder det så, at jeg ikke må have ondt?”

Nej, slet ikke..- men det betyder, at du ikke skal ignorerer det. Nogle gange ved du præcis, hvad det handler om, og måske skal det så bare have lidt tid. Andre gange skal du assisteres. Vi har alle brug for assistenter i vores liv.

Mennesker har brug for mennesker.

Der findes gudskelov masser af fantastisk dygtige mennesker, der kan hjælpe os. Men det er ikke anderledes end at have et misbrug. Ønsket om at ændre noget skal komme fra dig: Hvis du ønsker at gøre noget, ændre ting i dit liv, tage personligt lederskab - så kan der ske en forandring. Du kan få nok så mange behandlinger og samtaler. Men hvis du gør det samme - får du det samme.

Smerter i kroppen er mange ting

Nogle gange er det gamle uforløste traumer. Andre gange er det livet nu og her, der slår knuder, slår os om kuld eller får os til at miste vores retning.

Jeg fik fornyligt en kvinde til massage. Hun fortalte, at hun havde ondt i hendes skulder, og det nok var, fordi hun syede så meget. Jeg lyttede, men fik en fornemmelse af, at det også kunne handle om noget andet. Da behandlingen næsten var slut, spurgte hun:

“Tror du, at det kan have noget at gøre med, at vi fornyligt har mistet et nært familiemedlem i en tragisk bilulykke?”

Ja! Det er jeg fuldstændig overbevist om.

Livet sker - og alt hvad vi oplever, føler, erfarer sætter sig i vores krop.

LYT..

IMG_1139.JPG
Previous
Previous

“Hvordan foregår en behandling hos dig, Anne?”

Next
Next

Kropsterapi for børn